Κολωνός: «Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα» είπε ο Μίχος στην θεία της 12χρονης – Τι ανέφερε στην κατάθεσή της

«Η μητέρα της μικρής δεν είχε καν υποψία ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κόρη της» είπε η θεία της 12χρονης από τον Κολωνό, στην κατάθεση που έδωσε χθες για την φρικτή υπόθεση. Η θεία, η οποία ανακάλυψε τα μηνύματα που είχε στείλει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος στην ανιψιά της, μίλησε για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος της είπε «δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα». Είπε, επίσης, ότι η ανιψιά της της αποκάλυψε ότι ο Μίχος «έδειχνε τα όπλα που είχε και σε αυτήν και στον μικρότερο αδερφό της και την απειλούσε ότι αν μιλούσε στους γονείς της αυτή θα πάθουν κακό».

Της Άννας Κανδύλη 

Μιλώντας για την ημέρα που ανακάλυψε τα μηνύματα στο κινητό της ανιψιάς της, η θεία είπε: «Μετά από πάρα πολλή ώρα μου είπε το pin, άνοιξα το κινητό και πάνω στον πανικό μου πήρα τον Μίχο τηλέφωνο. Του λέω ‘ποιος είσαι εσύ που μιλάς με 11χρονο’, με ρωτούσε συνέχεια ‘ποια είσαι εσύ’ και τότε του είπα ‘εγώ είμαι αυτή που θα σου ανοίξω το λάκκο‘ και μου απάντησε ότι ‘δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα’».

Για την αντίδραση της μητέρας, όταν της αποκάλυψε τις συνομιλίες, η θεία ανέφερε στην κατάθεσή της: «Η μητέρα της αγαπούσε όλα τα παιδιά της, τα λάτρευε και δεν άφηνε κανέναν να τα πειράζει. Μετά το τηλέφωνο στο Μίχο πήρα τηλέφωνο τη μάνα της για να της τα πω κι αυτή έπαθε σοκ. Η μητέρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γνώρισε, μόλις το έμαθε πήγε αμέσως με τον πατέρα στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού να κάνουμε καταγγελία, αλλά το Αστυνομικό Τμήμα τους έδιωξε. Όταν τους έδιωξαν από το τμήμα, η μητέρα μου είπε ότι ο Μίχος είχε πολλές διασυνδέσεις και ίσως γι’ αυτό τους έδιωξαν. Τότε πήρα το Χαμόγελο του Παιδιού τηλέφωνο για να με κατευθύνουν».

Αναφέρθηκε, επίσης, στις απειλές του Μίχου και εξέφρασε την βεβαιότητά της για την αθωότητα της μητέρας της ανήλικης. «Ποτέ κάνεις στη γειτονιά δεν κατάλαβε τίποτα. Το πολύ μέχρι τις 23.30 το βράδυ καθόταν στην πλατεία της γειτονιάς η μικρή μαζί με άλλα παιδιά της γειτονιάς και αυτό όχι κάθε μέρα. Η μικρή μου είπε ότι δεν ήξεραν τίποτα η μητέρα της και ο πατέρας της, ότι ο Μίχος της έδειχνε τα όπλα που είχε και σε αυτήν και στον μικρότερο αδερφό της και την απειλούσε ότι αν μιλούσε στους γονείς της αυτή θα πάθουν κακό. Η μητέρα της μικρής δεν είχε καν υποψία ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κόρη της. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατηγορείται. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται η μάνα γι’ αυτό το πράγμα γιατί είδα την αντίδραση της. Αποκλείεται να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτό. Τις επόμενες ημέρες που η μικρή ήταν πιο ήρεμη την ρώτησα πολλές φορές για τη μητέρα της και αρνήθηκε ότι η μητέρα της ήξερε οτιδήποτε. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την μητέρα», είπε η θεία στην κατάθεσή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ