Κολωνός: «Αυτός ο ανώμαλος πέτυχε το πιο ευαίσθητο παιδί της οικογένειας» – Τι λέει ο θείος της 12χρονης

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως αναφέρει ο θείος, ο οποίος χαρακτηρίζει βάρβαρη την προφυλάκιση της 37χρονης μητέρας και υποστηρίζει πως εάν ήταν μαστροπός θα είχε κάνει το ίδιο και με τα άλλα παιδιά της οικογένειας. Μιλώντας για την 12χρονη, κάνει λόγο για το πιο ευαίσθητο παιδί της οικογένειας, που παρασύρθηκε.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο θείος της οικογένειας αναφέρει: «Δεν είναι καλά η μικρή, καθόλου. Και τα παιδιά τα άλλα, τα μεγάλα, το άλλο είναι και 17 ετών. Κλαίνε, θέλουν τη μάνα τους. Όλοι πιεστήκαμε, δεν περιμέναμε τέτοιο πράγμα».

Μιλώντας για τον βασικό κατηγορούμενο, τον Ηλία Μίχο, ο θείος είπε ως «δεν είχα φανταστεί αυτόν τον αντιπαθητικό. Καμιά φορά ψώνιζα από το μαγαζί του, την τελευταία φορά σου λέω είχε πάθει… Του λέω ‘ένα γκαζάκι’. ‘Εκεί, εκεί’ μου λέει κι έσκυβε κι έφυγε μέσα. Τι έπαθε αυτός, λέω; Φοβόταν γιατί είχε να με δει και καιρό και δεν πήγαινα εγώ, σπάνια… Τι έχει πάθει αυτός λέω, τι έχει πάθει; Μετά μου έδινε τα ρέστα κι έτρεμε και ήταν σκυμμένος. Δεν γίνεται, που να ‘ξερα τέτοια πράγματα να τον θάψω εκείνη την ώρα. Αν είχαν καταλάβει, τα δύο μεγάλα (παιδιά) θα την είχαν εξοντώσει, θα την είχαν εξαφανίσει».

«Στέρεψαν τα δάκρυα, τόσα πολλά που ρίξαμε, χάλια. Η Πισπιρίγκου ήταν 4 μήνες έξω και πήγαν (στη φυλακή) τη μάνα, 40 κιλά, των παιδιών για να μην διαφύγει και να μην ξανατελέσει τα ίδια εγκλήματα που λέει και ο δικηγόρος;», λέει στη συνέχεια. «Η μάνα είναι χάλια» και τα παιδιά «είναι σε κακή κατάσταση», προσθέτει.

«Να ‘ξερα εγώ τέτοιο πράγμα ή ο πατέρας της ή η γιαγιά της, δεν υπήρχε περίπτωση… Είχε το πιο ευαίσθητο παιδάκι απ’ όλα, το οποίο έκλαιγε, ανησυχούσε. Το πηγαίναμε καράτε μπορούσε να τα βάλει και με δύο άνδρες μαζί άμα ήθελε. Το παρέσυραν…», τονίζει ο θείος. «Έχει 8 παιδιά, μία μαστροπός στην ψυχή βγάζει και τα προηγούμενα παιδιά. Δεν περιμένει να περάσουν τόσα χρόνια να βγάλει το 11χρονο» αναφέρει στη συνέχεια για τη μητέρα για να καταλήξει ότι «αυτός ο ανώμαλος πέτυχε το πιο ευαίσθητο παιδί της οικογένειας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ