Κολωνάκι: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την 13χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς της 13χρονης, η οποία έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανήλικη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παίδων Αγία Σοφία” και η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη. Η 13χρονη φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω της πτώσης της από μεγάλο ύψος και οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

Σε βίντεο που μεταδόθηκε, φαίνεται ένας μοτοσικλετιστής της ομάδας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ να φτάνει στο σημείο του συμβάντος, λίγα δευτερόλεπτα πριν από το ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν μάχη με τον χρόνο, ανοίγοντας τον δρόμο στο ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η 13χρονη σώθηκε από τύχη γιατί κατέληξε σε ένα δέντρο, το οποίο ανέκοψε την ταχύτητα της πτώσης της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός μεταξύ της 13χρονης και του πατέρα της, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ατύχημα, σύμφωνα με το mega.

Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 13χρονη έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με το star, η 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου μεγαλώνει με τον πατέρα της, καθώς η μητέρα της είχε πεθάνει λίγο μετά τη γέννησή της.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας του κοριτσιού, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.

ρ΄’ιξουν φως στ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ