Κλειστή η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου

Κλειστή, λόγω κατολίσθησης, είναι η παλαιά εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του 69ου χιλιομέτρου, κοντά στη θέση Πλάτανος Αχαΐας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Κλειστή η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου

Κλειστή, λόγω κατολίσθησης, είναι η παλαιά εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του 69ου χιλιομέτρου, κοντά στη θέση Πλάτανος Αχαΐας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ειδικότερα, λόγω της κατολίσθησης, αποκόπηκε χωμάτινος όγκος και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Για τη διευκόλυνση της κίνησης των αυτοκινήτων γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας προς τη νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου. Όσα, λοιπόν, οχήματα κινούνται προς Αθήνα, εκτρέπονται στη νέα εθνική από τον κόμβο της Πούντας και, όσα κινούνται προς Πάτρα, εκτρέπονται στη νέα εθνική από τον κόμβο της Ακράτας.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.