«Κλειδώνουν» ιστοσελίδες

«Κλειδώνουν» ιστοσελίδες

Aρον άρον κατέβηκαν οι επίσημες ιστοσελίδες τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, αλλά και τα προφίλ χρυσαυγιτών στο Facebook.

Μετά τον καταιγισμό πληροφοριών για τη δράση μελών και βουλευτών της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, όπως τη χαρακτηρίζει το εισαγγελικό πόρισμα του Αρείου Πάγου, οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε κινήσεις πανικού κλείνοντας τα σάιτ, σε μια προσπάθεια να ανακόψουν τις έρευνες δημοσιογράφων και Αρχών.

Για να επισκεφθείς πλέον την ιστοσελίδα της Τ.Ο. Νίκαιας, στην οποία είχε αναρτηθεί το επίμαχο φωτογραφικό υλικό από στρατιωτικές εκπαιδεύσεις, αλλά και του Γ. Ρουπακιά, χρειάζεται να έχεις κωδικούς και να είσαι μέλος της ομάδας τους.

Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται σε αρκετά χρυσαυγίτικα σάιτ, τα οποία μέχρι πρότινος προπαγάνδιζαν μέσω Διαδικτύου στρατολογώντας ακόμα και ανηλίκους. Εξάλλου, όπως είχε υποστηρίξει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στη συνέντευξή του στο «Εθνος», τα καλέσματα για επιθέσεις ενάντια σε αλλοδαπούς, αλλά και για δράσεις των τοπικών οργανώσεων γίνονταν μέσω της γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

 

Πηγή: Εθνος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ