Κλέφτης των δαχτυλιδιών ο… παπάς

“Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά” φαίνεται πώς ... ξέχασε 44χρονος ο οποίος προσποιήθηκε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

“Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά” φαίνεται πώς … ξέχασε 44χρονος ο οποίος προσποιήθηκε, φορώντας ράσο, τον ιερέα ώστε να μην κινεί τις υποψίες για να κλέψει αντικείμενα από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Ο υποτιθέμενος ιερέας εισήλθε σε βιοτεχνία ειδών παντός τύπου, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσε σετ δαχτυλιδιών. Έγινε όμως αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ο «ρασοφόρος» να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και ένα ένταλμα προσωπικής κράτησης για τα αδικήματα των «διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών» και της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.