Κιβωτός του Κόσμου: Σε γυναικείο μοναστήρι ο πατήρ Αντώνιος – Γιατί ματαιώθηκε η συνέντευξη Τύπου

Στο γυναικείο μοναστήρι της Ιεράς Μονής Αγίων Νηπίων στην Οινόη Αττικής, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2007, φέρεται να παραβρέθηκε ο πατήρ Αντώνιος την Πρωτοχρονιά και να συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατήρ Αντώνιος έλαβε προθεσμία για τις 3 Φεβρουαρίου από τους εισαγγελείς ανηλίκων, που τον έχουν καλέσει ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος που συνάντησε τον πατέρα Αντώνιο φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή T-live και αποκάλυψε το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνέντευξης.

Ειδικότερα, ο κ. Στεφανόπουλος είπε για τη συνομιλία με τον πατέρα Αντώνιο: «Έβγαλε από μέσα του πόνο, πίκρα, δάκρυα και απογοήτευση από πάρα πολλά πράγματα, γιατί αυτά είναι δικά του παιδιά. Αυτός τα μεγάλωσε, αυτός τα προστάτεψε από πολλά ποινικά αδικήματα. Θα πρέπει να σκεφτεί όταν εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης ότι αυτά είναι παιδάκια και να πει τα πάντα».

«Είναι ένας άλλος άνθρωπος, περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Εγώ ακόμα κι αν έκανε ο πατέρας Ευάγγελος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι καλά. Και εννοώ πως δεν είναι καλά στο περιβάλλον που βρίσκεται. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την εκπομπή, όπως και πολλές άλλες δεν τις βλέπει ο ίδιος. Τα φιλτράρουν όλα κι είναι λάθος.

Τους τα είπα, βάζοντας τις φωνές. Ο παπά-Αντώνης πρέπει να ενημερώνεται ο ίδιος. Ο πατέρας Ευάγγελος δεν είναι μέντορας του πατρός Αντωνίου. Μέντορας του πατρός Αντωνίου είναι ο Χριστός. Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητα του ανθρώπου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε άλλο σημείο, ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος είπε για την τακτική του πατρός Αντωνίου να ζει εν κρυπτώ μετά τις καταγγελίες: «Ήμουν από την αρχή κάθετος. Είχαμε μάλιστα πάρει απόφαση 10 άτομα και βρεθήκαμε στην Κιβωτό στα τέλη Νοεμβρίου, παρουσία των δικηγόρων Πάνου Παναγιωτόπουλου, Βασίλειου Καπερνάρου και Γιάννη Παγορόπουλο όπου είχαμε συμφωνήσει για μία συνέντευξη Τύπου. Μου είχα ζητήσει να την οργανώσω. Μετά από κάποιο σημείο, ήταν καταιγιστικά αυτά που συνέβαιναν κι έκανα εγώ πίσω».

Το T-live έφερε στο φως τα μηνύματα που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος με τον πατέρα Ευάγγελο, που στηρίζει από την αρχή την αθωότητα του πατρός Αντωνίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ