Κινητοποιήσεων συνέχεια από τους εκπαιδευτικούς

Κινητοποιήσεων συνέχεια από τους εκπαιδευτικούς

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα έχει σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, όπου αναμένεται να συζητηθεί και το μέλλον των 212 εκπαιδευτικών, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά η επαναπρόσληψή τους έχει «κολλήσει» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Τη σχετική διαβεβαίωση έλαβαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των καθηγητών σε συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή με τον υπουργό Παιδείας για το θέμα.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι εκπαιδευτικοί προγραμματίζουν για σήμερα, μετά τις 2 το μεσημέρι, συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής εκπαιδευτικών από την Περιφέρεια, που θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο , η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει στάσεις εργασίας 11 π.μ. -2 μ.μ. και 2 μ.μ. -5 μ.μ. και κάλεσε τις ΟΛΜΕ, που θα οργανώσουν την κάθοδο εκπαιδευτικών στην Αθήνα, να προκηρύξουν συμπληρωματικές στάσεις.

Το απόγευμα, θα γίνει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας, την ώρα συνάντησης συνδικαλιστικών εκπροσώπων με τον υπουργό Παιδείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ