“Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου” – Σοκάρει η καταγγελία 64χρονης για οδηγό ταξί και την ταρίφα “φωτιά”

Σοκάρει η μαρτυρία της 64χρονης γυναίκας, που καταγγέλλει έναν οδηγό ταξί στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, που της ζήτησε 35 ευρώ για μία απόσταση πέντε λεπτών και της επιτέθηκε όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα.

“Βγήκε έξαλλος έξω από το ταξί και φώναζε πολύ δυνατά, χτυπώντας τα χέρια του και ζήταγε 35 ευρώ για να δώσει τη βαλίτσα. Του είπα ότι η διαδρομή ήταν πολύ κοντινή για να του δώσω τα χρήματα που ζητούσε.

Εκείνος σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε να ωρύεται και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου. Φοβήθηκα μην με χτυπήσει και του έδωσα άλλα 25 ευρώ< αναφέρει η γυναίκα.

αεροδρόμιο

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός ταξί

Όπως καταγγέλλει, ζήτησε από τον οδηγό ταξί να της μεταφέρει τις αποσκευές από τις αφίξεις στο πάρκινγκ. Το ταξίμετρο έγραφε 6 ευρώ, ωστόσο, εκείνος ζήτησε 35 ευρώ.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο οδηγός κράτησε κλειδωμένες τις βαλίτσες και της επιτέθηκε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Η γυναίκα αναγκάστηκε να πληρώσει τη διαφορά ώστε να μπορέσει να πάρει τα πράγματά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τον δράστη αφού η γυναίκα κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί.

Οι πολίτες καταγγέλλουν ότι τα περιστατικά ασυδοσίας από επαγγελματίες οδηγούς στην περιοχή του αεροδρομίου αυξάνονται καθημερινά.

Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες πριν απ’ αυτό το περιστατικό, η Τροχαία εντόπισε πειραγμένα ταξίμετρα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε.

Συνολικά οι αστυνομικοί της διεύθυνσης Αττικής συνέλαβαν επτά οδηγούς ταξί για πειραγμένα ταξίμετρα και υπερβολικό κόμιστρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ