Κινδύνευσε ηλικιωμένη σε πυρκαγιά στα Χανιά

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσσών, στον Αποκόρωνα Χανίων, όταν ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Κινδύνευσε ηλικιωμένη σε πυρκαγιά στα Χανιά

 

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσσών, στον Αποκόρωνα Χανίων, όταν ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι στον οικισμό Τσικολιανά.

Άμεσα έσπευσαν στο μικρό σπίτι τέσσερεις Πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο χώρος της κουζίνας είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά μετά από δύο περίπου ώρες, αλλά καταστράφηκε το δωμάτιο της κουζίνας και το υπνοδωμάτιο.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr,  διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προήλθε από ανάφλεξη φιάλης υγραερίου, ενώ η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, στην προσπάθειά της να σβήσει τις φλόγες με πανιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και διεκομίσθη για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Βάμου.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.