Κηφισός: Σοβαρό τροχαίο με φορτηγό – Διεκόπη η κυκλοφορία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ αναγνωστών

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ρεύμα της καθόδου και συγκεκριμένα λίγο μετά την Ιερά Οδό. Ένα φορτηγό έφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα ένα τμήμα του φορτηγού να πέσει στον παράδρομο και το υπόλοιπο να κλείσει σχεδόν τις τρεις λωρίδες της Εθνικής στο συγκεκριμένο σημείο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του οδηγού, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του. Άγιο είχε κι ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Η μοτοσικλέτα έπεσε, σύρθηκε για αρκετά μέτρα, αλλά το ζευγάρι τραυματίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ελαφρά και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η Τροχαία εξέδωσε σχετικά ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι: “λόγω τροχαίου ατυχήματος στη Λ. Κηφισού στο ύψος της συμβολής της με την Ιερά Οδό, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και στον παράδρομο της Λ. Κηφισού, στο ανωτέρω σημείο”.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.