Κηδεία Καρολάιν: Τραγικές στιγμές στην Αλόννησο – Έφτασε ο 32χρονος πιλότος με το βρέφος στην αγκαλιά του

Στην Αλόννησο έφτασε πριν από λίγο, ο 32χρονος πιλότος με το 11 μηνών παιδί του για το τελευταίο “αντίο” στην Καρολάιν. Οι στιγμές που εκτυλίσσονται στο νησί είναι τραγικές και ο πόνος ανείπωτος. Ο σύζυγος της 20χρονης και η κορούλα τους, έφτασαν στην Αλόννησο με ένα από τα ελικόπτερα της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Ντυμένος στα μαύρα και εμφανώς συντετριμμένος και καταβεβλημένος, ο 32χρονος κρατάει σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος και το χαϊδεύει με τρυφερότητα στο κεφάλι, ενώ περιτριγυρίζεται από συγγενείς και φίλους, που θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την αδικοχαμένη μητέρα. Η κηδεία της Καρολάιν είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.

Η 20χρονη έχασε τη ζωή της όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να στραγγαλίσει την νεαρή μητέρα και να αφήσει το άψυχο σώμα της δίπλα στο μωρό τους, το οποίο την σκουντούσε για να ξυπνήσει. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος με παραγγελία του προς τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Δείτε τα πλάνα από το star:

O 32χρονος πιλότος θα αποχαιρετίσει τη γυναίκα της ζωής του στον τόπο όπου γνωρίσθηκαν και αγαπήθηκαν. Ηταν η μητέρα της, η Σουζάν που συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας του κοριτσιού αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κρατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από το thenewspaper.gr:

Θρήνος στο λιμάνι του Βόλου – Τραγική φιγούρα η μητέρα της Καρολάιν

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, έφτασε στο λιμάνι του Βόλου η σορός της Καρολάιν που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά όταν εισέβαλαν κακοποιοί. Η σορός της έφτασε στον Βόλο για να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο. Η τραγική μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και συγγενείς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ