Κέρκυρα: Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένης – Οι φόβοι για έγκλημα και η έκκληση του αδελφού της

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κέρκυρα. Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από την εξαφάνιση της ηλικιωμένης Μαρίας Κόλλα από την περιοχή Κοκκίνι και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στις έρευνες της Αστυνομίας αλλά και των εθελοντών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfutvnews, η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Επίσης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.gr, ένα άτομο ανάμεσα σε όσους υπόπτους έχουν εξεταστεί, συγκεντρώνει περισσότερο την προσοχή των Αρχών του νησιού, που εκτιμούν ότι είναι ισχυρή η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της 80χρονης.

Η ηλικιωμένη έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το σπίτι της στο Κοκκίνι Κέρκυρας από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα στην Κέρκυρα ακόμη και με ανασκαφές σε διάφορα σημεία σε σχετικά κοντινή απόσταση από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη της.

Ενδεχομένως οι επίμονες έρευνες των αστυνομικών που διερευνούν την υπόθεση να δρομολογήσουν σύντομα ραγδαίες εξελίξεις.

εξαφάνιση Κέρκυρα

Τι λέει ο αδελφός της 80χρονης για την εξαφάνιση

Ο αδερφός της, Ιερέας Νικόλαος Χυτήρης, μίλησε στο Corfutvnews, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή με την οικογένεια της.

“Έφυγε από τις έξι του μηνός το πρωί, δεν έχουμε καμιά ενημέρωση. Ανησυχούμε γιατί το τηλέφωνο της παραμένει κλειστό από την πρώτη στιγμή. Έχουμε δώσει αφίσες παντού με τα δικά μας τα τηλέφωνα και κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μας ειδοποιήσει” τονίζει μεταξύ άλλων ο αδελφός της Μαρίας Κόλλα.

Στο βίντεο που ακολουθεί δίνει σημαντικά στοιχεία για τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα.

Το χρονικό της εξαφάνισης στην Κέρκυρα

Η Μαρία Κόλλα 80 χρόνων, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Κέρκυρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.  Έχει ύψος 1.50, καστανά μάτια και κόκκινα κοντά μαλλιά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε αθλητικά παπούτσια. Η φωτογραφία της είναι πρόσφατη και αντιπροσωπευτική.

Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

εξαφάνιση Κέρκυρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ