Κέρκυρα: Αναβρασμός με τραυματιοφορέα αρνήτρια του κορονοϊού – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κέρκυρα μετά την καταγγελία για 50χρονη τραυματιοφορέα που εργάζεται στο νοσοκομείο του νησιού και φαίνεται πως είναι αρνήτρια της πανδημίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μάλιστα, φθάνει έως το σημείο να κοροϊδεύει όσους πολίτες πάνε να κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν ένας πολίτης και ένας συνάδελφός της την έχουν ακούσει να κοροϊδεύει όσους πολίτες σπεύδουν να εμβολιαστούν. Φέρεται να τους λέει χαρακτηριστικά: «Θα φάτε καλά». Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να συνόδευσε ασθενή με κορονοϊό σε ασανσέρ χωρίς προφυλάξεις, φορώντας απλά μόνο μία μάσκα και το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει τους πάντες.

Στο Mega μίλησε ο νοσηλευτής, Μάκης Φρόνιμος και υποστήριξε πως «όλα ξεκίνησαν έπειτα από μία ανάρτηση στα social media, όπου πολίτης κατήγγειλε τη συγκεκριμένη τραυματιοφορέα για προτροπή να μην εμβολιαστούν» για να αναφέρει στη συνέχεια πως υπάρχουν και άλλα περιστατικά. «Η διοίκηση του νοσοκομείου έχει επιπλήξει ήδη μια φορά την νοσηλεύτρια για παλαιότερο περιστατικό», είπε ακόμη ο κ. Φρόνιμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ