Κερατσίνι: Στα δικαστήρια Πειραιά η γιαγιά και ο παππούς της 8χρονης Όλγας – Τι δήλωσε ο δικηγόρος τους

Στα δικαστήρια του Πειραιά πήγαν σήμερα η γιαγιά και ο παππούς της 8χρονης Όλγας, που έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε στη μεταλλική πόρτα εργοστασίου, στο Κερατσίνι. Στόχος τους είναι να ξεπεράσουν τον νομικό σκόπελο και να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Όπως λένε, το μόνο που ζητούν είναι να λάμψει η Δικαιοσύνη.

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης Γιάννης Μπαρκαγιάννης επισημαίνει πως: “Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της γιαγιάς για αμέλεια, λόγω του ότι είναι γιαγιά και άφησε το ανήλικο τέκνο απροστάτευτο. Αναγνωρίζεται από τη μία πλευρά, στην ενοχή ότι είναι γιαγιά, αλλά στο δικαίωμα της υποστήριξης της κατηγορίας δεν αναγνωρίζεται ως γιαγιά”.

Η γιαγιά του κοριτσιού δηλώνει ότι εδώ  και χρόνια έχει αναλάβει την ανατροφή του, καθώς η βιολογική μητέρα του το είχε εγκαταλείψει.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, μέσα από την έρευνα των αστυνομικών προκύπτουν στοιχεία για τη στάση που κράτησαν οι υπεύθυνοι του εργοστασίου, τις τρεις μοιραίες ώρες του εγκλωβισμού της 8χρονης.

Απ’ όσα δήλωσαν εργαζόμενοι στις αρχές, μόλις αντιλήφθηκαν ότι η 8χρονη είχε εγκλωβιστεί στην πόρτα, δόθηκε εντολή να κλείσουν το εργοστάσιο. Επίσης, προκύπτει πως κανένας υπάλληλος δεν έμεινε με το κορίτσι μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ