Κερατσίνι: Ένταση έξω από το εργοστάσιο όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 8χρονη

Ένταση επικράτησε νωρίς το πρωί στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι. Εκεί όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 8χρονη που εγκλωβίστηκε στη μεγάλη σιδερένια πόρτα.

Συγγενείς της 8χρονης συγκεντρώθηκαν έξω από το εργοστάσιο. Μάλιστα συγγενής του κοριτσιού με αυτοκίνητο προσπάθησε να ρίξει την πόρτα του εργοστασίου σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ενώ λίγο νωρίτερα ένας από τους συγκεντρωμένους έριξε καφέ σε εργαζόμενο που πήγε να μπει μέσα στην εταιρεία.

Η οικογένεια της άτυχης μικρής είναι αγανακτισμένη και ζητεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Ο φρικτός θάνατος της 8χρονης στο Κερατσίνι – Σοκάρει το βίντεο

Το παιδί βρέθηκε σε προαύλιο εργοστασίου και εγκλωβίστηκε στη συρόμενη πόρτα της εισόδου το απόγευμα της Τετάρτης.

Η 8χρονη, άγνωστο σε ποια κατάσταση από πλευράς υγείας, παρέμενε εκεί για μία ώρα, μέχρι τη στιγμή που η πόρτα ξαναέκλεισε και την εγκλώβισε για  δεύτερη φορά, ενώ στο συγκλονιστικό βίντεο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 καταγράφονται άνθρωποι να περνούν δίπλα από το νεκρό κορίτσι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Στο βίντεο του ΑΝΤ1 καταγράφονται οι τελευταίες δραματικές στιγμές του παιδιού, λίγο πριν εγκλωβιστεί και χάσει τη ζωή της με φρικτό τρόπο. Στις 17.30 ένας 43χρονος υπάλληλος πάτησε το κουμπί για να κλείσει η βαριά μεταλλική συρόμενη πόρτα του εργοστασίου. Ο άνδρας κατευθύνθηκε στο εσωτερικό της αποθήκης  χωρίς να επιβλέπει τη συρόμενη πόρτα. Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ η πόρτα κλείνει σταδιακά, το κοριτσάκι μπαίνει τρέχοντας στον χώρο του εργοστασίου από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το παιδί στέκεται μπροστά στην πόρτα σκεπτόμενο για την επόμενη κίνησή του, ενώ λίγο πριν κλείσει η πόρτα εντελώς, η 8χρονη αποφασίζει στις 17.31 να βγει από τον χώρο του εργοστασίου. Το παιδί εγκλωβίστηκε ανάμεσα στην πόρτα και το τοιχίο. Στις 17.50 ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί. Κοιτάζει αλλά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται κάτι. Στις 17.52 ο υπάλληλος ξαναπερνά και φαίνεται να διαπιστώνει ότι το παιδί είναι εγκλωβισμένο ανάμεσα στην πόρτα και το τοιχίο.

Φαίνεται να πηγαίνει να παίρνει το κινητό του τηλέφωνο και αρχίζει να τηλεφωνεί.  Στις 17.54 ένας δεύτερος άνδρας περνά και φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο. Ένα λεπτό αργότερα κάποιος ανοίγει τη συρόμενη πόρτα, απεγκλωβίζοντας το σώμα του κοριτσιού, όμως μόνο για την επόμενη ώρα.

Από τις 18.05 έως τις 18.11 άτομα που βρίσκονται στο εργοστάσιο και ενώ είναι πλέον γνωστό -έστω σε κάποιους απ’  όσους βρίσκονται μέσα- ότι ένα παιδί έχει εγκλωβιστεί στην πόρτα του εργοστασίου, αποχωρούν περνώντας κάποια μέτρα δίπλα από το σώμα του. Μία ώρα μετά τον εγκλωβισμό του παιδιού, στις 18.30, ένα φορτηγό μπαίνει στο εργοστάσιο από την ανοιχτή πόρτα. Ο οδηγός πηγαίνει στο θυρωρείο και τρία λεπτά αργότερα ξανακλείνει την πόρτα εγκλωβίζοντας και πάλι το παιδί. Αστυνομικοί φθάνουν στο εργοστάσιο και τρία λεπτά αργότερα φθάνει και το ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο υπάλληλο που έκλεισε πρώτος την πόρτα. Χειροπέδες πέρασαν στη μητέρα και τη γιαγιά για έκθεση ανηλίκου. Οι δύο γυναίκες αφέθησαν ελεύθερες με εισαγγελική εντολή. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη αναφέρονται και ο υπεύθυνος της επιχείρησης και ο οδηγός του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Χθες, έγινε η κηδεία του παιδιού στο νεκροταφείο Σχιστού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ