Κερατσίνι: «Δεν θέλω χρήματα, θέλω να μπει στη φυλακή» – Τι λέει ο πατέρας της ανήλικης για τον 78χρονο παππού που κατηγορείται για τον βιασμό της

Τον δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης πήρε ο 78χρονος από το Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη εγγονή του, από την ηλικία των 9 ετών, μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Αν και η καταγγελία έχει γίνει το 2022 και ο ηλικιωμένος είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις ανακριτικές Αρχές, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο 78χρονος παππούς κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σήμερα, παρουσιάστηκε για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια του Πειραιά. Μάλιστα, είχε στον πλευρό του την μία από τις δύο κόρες του, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια υπερασπίζονται τον πατέρα τους, λέγοντας ότι δεν ισχύουν όσα καταγγέλλει η ανήλικη.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στο Star και τόνισε πως το μόνο που επιθυμεί είναι ο 78χρονος να μπει στη φυλακή. «Δεν διεκδικώ τίποτα εγώ από χρήματα, έστω να μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά θέλω. Υπάρχει εισαγγελική εντολή. Έχει γίνει η σύλληψη. Το πράγμα έχει μπει στον δρόμο που πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ