Κερατέα: Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 90χρονου – Αυτοκτονία το επικρατέστερο σενάριο

Νέα ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 90χρονου στην Κερατέα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του το πρωί της Τρίτης 25/7. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enikos.gr, το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για αυτοκτονία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον ηλικιωμένο εντόπισε νεκρό η σύζυγός του, 81 ετών, στην αυλή του σπιτιού τους στην οδό Αθηνάς και Μεταξά στην Κερατέα, και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία. Στην αρχή θεωρήθηκε πως επρόκειτο για δυστύχημα και πως ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση, όμως στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονίων καθώς υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Εν τω μεταξύ, όπως έγραψε το enikos.gr, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διαπίστωσε ο 90χρονος έφερε τραύμα στα πλευρά από όπλο, πιθανόν καραμπίνα. Όμως, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοχειρία, καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σύζυγός του τον είδε που έβαλε τέλος στη ζωή του και πιθανότατα για να μην φανεί πως πρόκειται για αυτοκτονία, έκρυψε την καραμπίνα μέσα στο σπίτι. Πράγματι μέσα στο σπίτι βρέθηκε από τους αστυνομικούς το όπλο με το οποίο ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ