Καζάνι που βράζει η Άμφισσα – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επιχειρηματία που πυροβόλησε θανάσιμα 13χρονη Ρομά

Σε “καζάνι που βράζει” έχει μετατραπεί από χθες η Άμφισσα μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό 13χρονης Ρομά. Για άγνωστο έως στιγμής λόγο, τον οποίο διερευνά η αστυνομία, άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα με αποτέλεσμα τα σκάγια του όπλου να πετύχουν και να επιφέρουν θανατηφόρο τραύμα στο 13χρονο κορίτσι, που διαμένει σε καταυλισμό ρομά της περιοχής.

Ο δράστης εξαφανίστηκε και έως αυτή την ώρα αναζητείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αντίποινα για τον θάνατο του κοριτσιού δεν άργησαν να έρθουν, καθώς το κατάστημά του δράστη να γίνει στόχος επίθεσης, ενώ, σύμφωνα με το fokidanews.gr, εντόπισαν και το αυτοκίνητό του, στο οποίο έβαλαν φωτιά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί, για τη διατήρηση της τάξης, υπό τον φόβο ενδεχόμενων νέων αντιδράσεων, καθώς οι Ρομά έχουν βγει στους δρόμους, φωνάζοντας και απειλώντας, μετά την δολοφονία 13χρονης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας και κάτοικος της περιοχής, το σπίτι του οποίου είχαν διαρρήξει, καταδίωξε τους δράστες πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα το παιδί που βρισκόταν κοντά.

Πηγή: fokidanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ