Καβάλα: Μετανιωμένος ο πρώην διευθυντής της εταιρείας φύλαξης για τη “ληστεία” των 4,2 εκατ. ευρώ

Κατά την απολογία του στην τακτική ανακρίτρια Καβάλας, ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος μεγάλης εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα δήλωσε μετανιωμένος για τη μεγάλη “ληστεία” των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ που διέπραξε.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Παύλο Γκουρτζή, ο πρώην διευθυντής της εταιρείας φύλαξης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του ενώπιον της ανακρίτριας και έκανε λόγο για μια λανθασμένη πράξη.

Ανέλαβε όλη την ευθύνη της “ληστείας” που διέπραξε στο τέλος Ιανουαρίου 2019 στον χώρο του υποκαταστήματος μαζί με τον 64χρονο επιχειρηματία και κουμπάρο του, ο οποίος διατηρεί αντιπροσωπεία αυτοκίνητων στα Αμισιανά του Δήμου Παγγαίου.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος προσωπικά δεν είχε οικονομικά προβλήματα και αποφάσισε μαζί με τον 64χρονο να αφαιρέσουν τα χρήματα και στη συνέχεια να τα μοιραστούν. Δήλωσε άγνοια για το ποσό των 800.000 ευρώ, που υπολείπεται ακόμη και δεν βρέθηκε από την αστυνομία λέγοντας ότι δεν τα ξόδεψε ο ίδιος. Ο 44χρονος άντρας φέρεται να απέκλεισε οποιαδήποτε ανάμιξη του 41χρονου γιου του επιχειρηματία, που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή στη υπόθεση.

Η ανάκριση του 44χρονου διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πηγή φωτό: kavalapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ