Καβάλα: Καθυστέρησε η αναχώρηση του “Διαγόρας” λόγω ξυλοδαρμού

Επεισοδιακή ήταν η αναχώρηση του πλοίου “Διαγόρας” στην Καβάλα, όταν ο άγριος ξυλοδαρμός μιας γυναίκας από τον σύντροφό της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και καθυστέρηση. Ο καπετάνιος αρνήθηκε να την επιβιβάσει, επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο και κάλεσε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή γυναίκα, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό της, είχε μεν εισιτήριο, αλλά έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας έπειτα από σοβαρό επεισόδιο με τον  σύντροφό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το proininews.gr, η ιστορία εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 19/6 στο κεντρικό λιμάνι στην Καβάλα και προκάλεσε μικρή καθυστέρηση στην αναχώρηση του πλοίου “Διαγόρας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε έρθει στην Καβάλα με αυτοκίνητο. Είχε ξεκινήσει από πόλη της Μακεδονίας.

Όμως, στο λιμάνι και για επιβίβαση στο πλοίο εμφανίστηκε μόνο η γυναίκα. Τραυματισμένη ζήτησε να μπει στο πλοίο, γεγονός που αρχικά αρνήθηκε ο καπετάνιος. Στο λιμάνι έφθασε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Τελικά της επιτράπηκε η επιβίβαση μόνο όταν υπέγραψε σχετική δήλωση. Ο άνδρας ή σύντροφος της, Έλληνας κατά πληροφορίες, δεν εμφανίστηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ