Καβάλα: “Δεν μπορούσε να πάει στο σπίτι της να κοιμηθεί, φοβόταν” – Μαρτυρίες και αποκαλύψεις για τη δολοφονία της ηλικιωμένης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας της 83χρονης γιαγιάς από τα χέρια του εγγονού της, στην Καβάλα. Το άγριο έγκλημα συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο 23χρονος δράστης φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την γιαγιά του, με αφορμή ότι τον ξύπνησε για να του ζητήσει ένα ποτήρι νερό.

Οι μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι η άτυχη γυναίκα βίωνε έναν εφιάλτη στο σπίτι, όπου ζούσε μαζί με τον εγγονό και τον γιο της. Παρά τα όσα περνούσε, όμως, φαίνεται πως δεν ήθελε να τους εγκαταλείψει, γιατί τους αγαπούσε και ήθελε να τους προσέχει.

Ο πατέρας του 23χρονου και γιος της άτυχης ηλικιωμένης μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, λέγοντας ότι ήταν μπροστά στο έγκλημα. “Τη χτύπησε στο κεφάλι, γιατί γύρευε λεφτά και δεν είχε…”, ανέφερε ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη. “Ήμουν στον καναπέ”, είπε και στη συνέχεια περιέγραψε το πώς ο 23χρονος χτύπησε την γιαγιά του. “Αυτός τώρα ήθελε λεφτά” επανέλαβε.

Τι είχε πει πριν ένα μήνα η ηλικιωμένη – “Φοβόταν”

Το θλιβερό στην υπόθεση είναι ότι η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, πριν από έναν μήνα. Όπως είπε ο πρόεδρος Νεοχωρίου, Δημοσθένης Δαλκαράνης, η γυναίκα είχε πάει στο κατάστημα που διατηρεί για να ζητήσει βοήθεια.

“Φοβόταν ότι δεν μπορούσε να πάει στο σπίτι της να κοιμηθεί, γιατί δεχόταν επίθεση από τον εγγονό… Πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία, ήρθε περιπολικό, πήρε τον 23χρονο στο τμήμα και με πήραν τηλέφωνο ότι μπορεί η κυρία να πάει σπίτι της να κοιμηθεί… Μου ζητούσε χρήματα να δώσει στον εγγονό για να μπορέσει να πάει σπίτι της να κοιμηθεί”, ανέφερε ο κ. Δαλκαράνης στην ίδια εκπομπή.

Περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της ηλικιωμένης, ο πρόεδρος Νεοχωρίου τόνισε: “συνέβαιναν διάφορα περιστατικά κατά καιρούς. Ο 23χρονος μαζί με τον πατέρα και τη γιαγιά του ζούσαν σε ένα σπίτι. Η γιαγιά προσπαθούσε να τους συντηρήσει με τη σύνταξη που έπαιρνε. Υπήρχαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Κάναμε διάφορες καταγγελίες στην Αστυνομία, ερχόταν η Αστυνομία τους έπαιρνε, τους πήγαιναν στο ψυχιατρείο και μετά από 10-15 ημέρες ξαναγυρΝούσαν πίσω. Η μητέρα του 23χρονου είχε φύγει πριν από χρόνια”.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του, η άτυχη ηλικιωμένη “δεν φοβόταν για τη ζωή της. Εγώ της είχα πει ότι ίσως ήταν καλύτερα να πάει στο γηροκομείο, να βρει την ησυχία της. Και δεν ήθελε. Αγαπούσε και τον εγγονό και την εγγονή και τον γιο της και δεν ήθελε… Ήθελε να τους προσέχει, να τους έχει από κοντά. Τους αγαπούσε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ