«Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ» – Σε εξέλιξη συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα, πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων με αίτημα να αποσυρθεί η τροπολογία, που όπως καταγγέλλουν, βάζει οριστικό λουκέτο στην επιχείρηση και πετάει στον «δρόμο» τους εργαζόμενους.

«Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ» είναι το σύνθημα που επικρατεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην τροπολογία, που «επιχειρεί να ολοκληρώσει το έγκλημα σε βάρος της ΛΑΡΚΟ», όπως λένε οι εργαζόμενοι.

Στην κινητοποίηση παρέστησαν ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Λόγω του συλλαλητηρίου, αυτή την ώρα είναι κλειστή για τα οχήματα η Λ. Αμαλίας και η Β. Σοφίας μέχρι την Σέκερη στο ρεύμα καθόδου και μέχρι τα λουλουδάδικα στο ρεύμα ανόδου.

 

Το ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή

Σε σχετική ανακοίνωση, το ΠΑΜΕ καλεί «όλοι στη Βουλή ΤΩΡΑ».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «η κινητοποίηση συνεχίζεται, καλούμε όλους τους εργαζόμενους που σχολάνε από τη βάρδια τους να κατέβουν στη Βουλή, δε φεύγουμε αν δεν πάρει πίσω η κυβέρνηση την τροπολογία.

Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ!

Χαιρετίζουμε το μαζικό συλλαλητήριο των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, την πολύ μεγάλη συμπαράσταση των συνδικάτων της Αττικής σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Των σωματείων των γύρω περιοχών που δίνουν τη μάχη έξω από τη Βουλή για να μην ψηφιστεί η απαράδεκτη τροπολογία της κυβέρνησης που θέλει να κλείσει τη ΛΑΡΚΟ και να πετάξει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στο δρόμο

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και τον υπουργό πολιτικής προστασίας για την προκλητική παρουσία των ΜΑΤ που εμποδίζουν το δρόμο στους εργάτες και ταλαιπωρούν χιλιάδες οδηγούς και τουρίστες που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ