Κάτω Πατήσια: “Εάν χρειαστεί, θα πάρουμε καταθέσεις απ’ όλους στο σχολείο” – Η εξέλιξη των ερευνών για τον θάνατο του 14χρονου

Εντείνονται οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών για την απάντηση των σοβαρών ερωτημάτων που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 14χρονου μαθητή, στα Κάτω Πατήσια. Η υπόθεση έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του και έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Σημειώνεται ότι σήμερα έχει μεταβεί στο σχολείο του 14χρονου μία ειδική επιτροπή από το υπουργείο Παιδείας, σε μία προσπάθεια να ρίξει “φως” στα όσα συνέβησαν πριν από τον τραγικό χαμό του μαθητή του 54ου Γυμνασίου Αθηνών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, χθες το απόγευμα κατέθεσαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού  Εγκλήματος δύο μαθήτριες του σχολείου. Οι ανήλικες δεν επιβεβαίωσαν ότι ο 14χρονος δεχόταν bullying και υποστήριξαν ότι δεν είδαν ποτέ να συμβαίνει κάποιο “περίεργο” επεισόδιο σε βάρος του.

“Κλειδί” η κατάθεση της μητέρας του 14χρονου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να καταθέσει στη Δίωξη η μητέρα του 14χρονου αγοριού. Οι Αρχές κρίνουν ως ιδιαίτερα σημαντική την κατάθεσή της, καθώς εκτιμούν ότι η ίδια πιθανόν να γνωρίζει περισσότερα στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη.

Σημειώνεται πως η καθηγήτρια του 14χρονου δεν είναι σίγουρο ότι θα μεταβεί σήμερα για κατάθεση, ενώ αναμένεται και κάποιοι άλλοι μαθητές του σχολείου να μεταβούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι υπολογιστές και το κινητό τηλέφωνο του μαθητή δεν έχουν “ανοίξει” ακόμα. Εκτιμάται ότι ο έλεγχός τους θα δώσει πολύτιμα στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς πιθανόν θα περιλαμβάνονται σημαντικά στοιχεία που θα μπορούσαν να “φωτίσουν” την υπόθεση.

Οι Αρχές αναμένεται να λάβουν 30-40 καταθέσεις για την υπόθεση και, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο enikos.gr, εάν χρειαστεί, θα “πάρουμε απ’ όλους στο σχολείο”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ