Κατερινόπουλος: Το κωδικοποιημένο μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την εκτίμησή του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης κάτι κρύβουν. Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, θεωρεί πως μέσα από τις συνεντεύξεις τους και τις δηλώσεις τους στέλνουν κωδικοποιημένα μηνύματα ο ένας στον άλλον.

“Θα βγουν κι άλλα στην επιφάνεια που κρύβει ο ένας για τον άλλον” υποστήριξε χαρακτηριστικά σε συνομιλία στο Twitter ο Θανάσης Κατερινόπουλος. “Και μην ξεχνάτε ότι η κατάθεσή του που στηρίζει την Ρούλα αυτή τη στιγμή ο Μάνος, στην επίσημη κατάθεσή του, είναι ένα μήνυμα που της στέλνει… ότι ‘κοίτα εγώ δεν ανοίγω το στόμα μου. Κάτσε εκεί που είσαι και το στόμα μου δεν το ανοίγω’. Μήνυμα της έστειλε. Από εκεί και πέρα βγαίνει και λέει για λαϊκή κατανάλωση στον κόσμο αυτά τα οποία λέει. ‘Δώστε μου μισή ώρα να μπω στο κελί’. Δεν δένουν αυτά τα πράγματα. Είναι η μέρα με τη νύχτα” συνέχισε.

Όσο για τον αν θα υπάρξουν και άλλες προσαγωγές ή και συλλήψεις, ο Θανάσης Κατερινόπουλος απάντησε: “Όλα είναι ανοιχτά. Και για πριν και για μετά το Πάσχα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ