Κατερινόπουλος για τη συνέντευξη Δασκαλάκη: “Τέρας ψυχραιμίας, μπράβο του” – “Ας ρωτήσει και…” για την κεταμίνη

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος την υπόθεση θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης για πρώτη φορά στην κάμερα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών, έδωσε συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό και το ereportaz.  

O Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star και σχολίασε τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.

“Είναι ένα τέρας ψυχραιμίας, μπράβο του. Έχασε τρία παιδιά, αναφέρεται περισσότερο στην Τζωρτζίνα, την οποία, όπως λέει, υπεραγαπούσε, αλλά όλα τα δάκτυλα είναι ίδια. Όποιο και να κόψεις πονάει. Υποθέτω ότι πονάει και για τα τρία το ίδιο. Αυτή η ψυχραιμία του, δεν ξέρω αν είναι έμφυτη, αν είναι στημένη. Δεν διαφέρει και πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα. Ως προς τη γλώσσα του σώματος. Δεν ξέρω”, είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Τόνισε, δε, στη συνέχεια: “Καλά θα κάνει, όμως, ό,τι ξέρει, όφειλε να σπεύσει να καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές. Διέκρινα και μία αμφισβήτηση… Δεν γίνεται να είσαι με τον Θεό να είσαι και με τον διάβολο. Με έναν από τους δυο θα είσαι”.

Σχολιάζοντας την αναφορά του Μάνου Δασκαλάκη ότι θέλει να μάθει από πού προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη (σσ. την ουσία που εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας), ο Θανάσης Κατερινόπουλος τον προέτρεψε: “Ας ρωτήσει και τον περίγυρό του εκεί στην Πάτρα και σε κάθε πόλη της χώρας. Είπα ότι τέτοιες ουσίες κυκλοφορούν και στο παρεμπόριο γιατί φτιάχνονται κάποιοι χρήστες. Και ξέρουμε ότι οποιαδήποτε ουσία δοθεί σε υπερβολική ποσότητα σε κάθε οργανισμό τον στέλνει στον Άγιο Πέτρο κατευθείαν…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ