Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους

Την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τη σύλληψη, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην υπόθεση της Πάτρας με τους θανάτους των τριών παιδιών,σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, από ζευγάρι που στήριζε μπροστά στις κάμερες ο ένας τον άλλον, τώρα φέρεται να έχουν βρεθεί απέναντι. Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τη σύλληψή της, ο σύζυγός της αποστασιοποιείται και την αποκαλή κατηγορουμένη. Εκείνη όμως αφήνει αιχμές τόσο κατά του Μάνου Δασκαλάκη όσο και κατά του πεθερού της, ενώ παράλληλα δήλωσε πως ο σύζυγός της της είπε στο τηλέφωνο: «Τι θες; Να πάω μέσα εγώ και ο πατέρας μου;».

Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος: «Κατ’ αρχήν έχει το τεκμήριο αθωότητας σαν φερόμενη κατηγορούμενη. Από την άλλη, δύο είναι οι εξηγήσεις γι’ αυτό που είπε η Ρούλα. Από τη μία μπορεί να το είπε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, “πετώντας την μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους να ψάχνονται. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι άλλο από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, με τον τρόπο που απάντησε. Αν είναι το δεύτερο, τότε υπάρχει πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται πως χθες αποκαλύφθηκε πως ο πεθερός της Ρούλας εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος εργάζεται σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη.

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Μα ούτως ή άλλως ήτνα σε διάσταση. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει οικονομικά την κυρία Πισπιρίγκου; Και ποια είναι η υποχρέωση; Από πού προκύπτει αυτή η υποχρέωση; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά» σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ