Κατερίνα Στανίση: Καταγγέλλει απόπειρες βιασμού από επιχειρηματίες μέσα σε νυχτερινό κέντρο

Απόπειρες βιασμού από επιχειρηματίες μέσα σε νυχτερινό κέντρο στη Γερμανία, όταν ήταν 15 ετών, κατήγγειλε η Κατερίνα Στανίση, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε έναν μαέστρο στην Ελλάδα, ο οποίος την «πολεμούσε» επειδή δεν ήταν συνεργάσιμη.

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα» ανέφερε η κ. Στανίση. Και συμπλήρωσε: «Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει τις πόρτες».

Η Κατερίνα Στανίση ανέφερε πως όταν γύρισε στην Ελλάδα βίωσε πόλεμο από δημοφιλή μαέστρο, επειδή δεν ήταν συνεργάσιμη. «Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…»

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.