“Καταστραφήκαμε…”

“Καταστραφήκαμε…”

«Η καταστροφή για το μαγαζί μου είναι ανυπολόγιστη. Ειδικά τέτοιες ημέρες. Πουλάω είδη δώρων, πασχαλινά είδη, λαμπάδες. Δεν είναι μόνο η ζημιά στη βιτρίνα, που διαλύθηκε. Είναι ο χαμένος τζίρος αυτές ακριβώς τις ημέρες στα είδη που περιμέναμε για να πουλήσουμε. Για μαγαζιά σαν το δικό μου, μετρά όχι μόνο η ημέρα αλλά και η ώρα που το μαγαζί θα μείνει ανοιχτό. Από το πρωί έχω πάθει σοκ, δεν μπορώ να λειτουργήσω».

Η Κατερίνα Κρινή, ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη δώρων στην οδό Κολοκοτρώνη 9, όπως και άλλοι καταστηματάρχες μετρούσαν τις πληγές και ζύγιζαν χθες την οικονομική καταστροφή που υπέστησαν από τη βομβιστική επίθεση παραμονές του Πάσχα.

«Σε τόσο μεγάλη απόσταση να προκληθεί τέτοια καταστροφή… Η ζημιά μόνο από τη βιτρίνα, με μια πρόχειρη εκτίμηση, θα πρέπει να φτάνει τα 3.000 ευρώ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ύστερα από μία τόσο δύσκολη χρονιά, περίμενα αυτές τις ημέρες να πάρω μια ανάσα. Θα κάνουμε μπορούμε να λειτουργήσουμε το Σαββατοκύριακο. Με αυτό που μας έτυχε, μας κόπηκαν τα χέρια. Πώς θα πληρωθούν οι ζημιές; Περιμένω να έρθει ο άνθρωπος για τα τζάμια και δεν ξέρω τι θα κάνω. Χρήματα δεν υπάρχουν και το κράτος πουθενά. Μας είπαν από την Αστυνομία ότι μόνο αν σταλεί προκήρυξη θα μας αποζημιώσουν. Στο μαγαζί μου απασχολώ δύο υπαλλήλους. Πώς θα καλύψω τα έξοδα;» διερωτάται η κ. Κρίνη.

 

Πηγή: Τα Νέα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ