Κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού στα Γρεβενά

Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού, Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/4) στα Γρεβανά.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος έχασε την ζωή του όταν κατέρρευσε κτίριο στο Πασαλιμάνι. Ο ίδιος έκανε μεροκάματο στην οικοδομή και καταπλακώθηκε από οικοδομικά υλικά.

Στην κηδεία του αστυνομικού επικράτησαν ο πόνος, η θλίψη και ένα αναπάντητο «γιατί». Όπως μεταδίδει το star-fm.gr, την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλεισαν από νωρίς την εκκλησία, αν και η επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών.

Μεταξύ άλλων, στεφάνια έστειλαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος, Δημήτρης Μάλλιος, ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλές συνδικαλιστικές ενώσεις.

Σημειώνεται ότι σήμερα οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Πειραιά ο εργολάβος της οικοδομής, που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι, το πρωί της Τρίτης (16/4). Μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ