Καταγγελία «βόμβα» της Πατουλίδου – «Με απείλησαν ότι θα πλήξουν το πολιτικό μου προφίλ»

Εκβιασμό από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κατήγγειλε η Βούλα Πατουλίδου, μέσω εγγράφου που της απέστειλαν προεκλογικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον απολογισμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η Βούλα Πατουλίδου έκανε λόγο για άμεση απειλή από την Ένωση και διάβασε το έγγραφο που της έστειλαν, λέγοντας «ως εδώ!».

Σύμφωνα με το έγγραφο, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ζητούσε απευθείας ανάθεση για τον στρατηγικό σχεδιασμό σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ, αναφέροντας πως εάν αυτό το αίτημα δεν γινόταν δεκτό, θα έφτιαχναν ένα αρνητικό πολιτικό προφίλ για την ίδια.

«Είναι μια άμεση απειλή. Ήθελα απλά να το μοιραστώ, θα μπορούσα να το είχα κάνει προεκλογικά. Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο. Το βράδυ απόψε σίγουρα δεν θα μου το συγχωρώ αλλά ως εδώ», είπε η Βούλα Πατουλίδου.

Πρόεδρος Ξενοδόχων στην Karfitsa: «Δεν υπήρξαν απειλές» – Τι απαντά για την καταγγελία της Β. Πατουλίδου

«Δεν υπάρχει καμία απειλή μέσα στην επιστολή» υπογραμμίζει μιλώντας στην Karfitsa, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος, απαντώντας στην καταγγελία της αντιπεριφερειάρχη, Βούλας Πατουλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι δέχτηκε εκβιασμό προεκλογικά για να δεχτεί να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση στην ΕΞΘ.

«Θα στείλουμε σήμερα απάντηση διά του Τύπου. Θα βγάλουμε ανακοίνωση γιατί αναφέρθηκαν νούμερα, τα οποία δεν υπήρχαν στην επιστολή», δηλώνει χαρακτηριστικά στην Karfitsa ο κ. Μανδρίνος.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Φαίνεται ότι για κάποιους λόγους είναι απογοητευμένη», συμπλήρωσε. Στην επίμαχη επιστολή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, η αναφορά περί «αρνητικού πολιτικού προσήμου» αφορούσε όλους όσοι εμπλέκονταν στον τουριστικό σχεδιασμό και δεν αποτελούσε απειλή προς το πρόσωπο της κας. Πατουλίδου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ