Καταγγελία – σοκ 17χρονου στην Κρήτη: «Μαμά με βίαζαν κάθε βράδυ σε κελί»

«Εξπρές του μεσονυκτίου» με άγριους ξυλοδαρμούς αλλά και ομαδικούς βιασμούς καταγγέλλει 17χρονος από το Ηράκλειο, στην Κρήτη ο οποίος για περίπου έξι μήνες παρέμεινε έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης νέων.

Περιγράφει ότι εκεί μέσα έζησε τις χειρότερες στιγμές της ζωής του, με τον φόβο να φωλιάζει στην ψυχή του. Έπεφτε να κοιμηθεί και δεν ήξερε αν θα ξημερωθεί, υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

«Με βίαζαν πέντε άτομα σχεδόν κάθε βράδυ για περίπου 15 ημέρες μέχρι που αποφυλακίστηκα. Ο ένας τελείωνε, ο άλλος ξεκινούσε» αποκαλύπτει  το λεπτοκαμωμένο αγόρι στην κάμερα του cretalive.gr, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του. Καταγγέλλει ακόμη ότι η ομάδα των «5», τους οποίους κατονομάζει έναν προς έναν, είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλο παιδί στο χώρο του μπάνιου.

Στις 20 Μαρτίου, τρεις ημέρες αφότου βγήκε από το ειδικό κατάστημα κράτησης, η μητέρα  μετέβη στην Ασφάλεια Ηρακλείου για να καταγγείλει όσα της είχε εκμυστηρευτεί ο γιος της, μέσα στο αυτοκίνητο, λίγη ώρα μετά την αποφυλάκισή του.

Το αγόρι κλήθηκε να δώσει κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, ενώ εξετάστηκε από ιατροδικαστή, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία. Πλέον η διερεύνηση των βαρύτατων καταγγελιών είναι σε εξέλιξη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ