Καταγγελία για την Τέτα Καμπουρέλη: Απαιτεί 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη για μια φωτογραφία της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε”, η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να απαιτεί από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ!, Νίκο Κοκλώνη, να καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της. Η γνωστή αισθητικός, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, ζητεί αυτό το ποσό για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου. Στο τεύχος υπάρχει και ρεπορτάζ για την πολύκροτη υπόθεση με το ριφιφί σε θυρίδες στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της.

Στο φως τα αποκαλυπτικά μηνύματα

Να σημειωθεί ότι στην εκπομπή προβλήθηκε και ο διάλογος με μηνύματα της Τέτας Καμπουρέλη με τον Νίκο Κοκλώνη, μηνύματα που ανέβασε ο εκδότης και σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην εκπομπή μίλησε και η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!, Σόνια Καζόνι, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων:

“Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα σάιτς και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις

.Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ