Καταγγελία-Επικίνδυνη παιδική χαρά στην Άνω Γλυφάδα

Καταγγελία-Επικίνδυνη παιδική χαρά στην Άνω Γλυφάδα

Την «επικινδυνότητα» παιδικής χαράς στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Άνω Γλυφάδα καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, ο οποίος χαρακτηρίζει σε σχετική επιστολή του, την κατάστασή της «κάκιστη» και μη ασφαλή για τα παιδιά.

Όπως σημειώνει ο αναγνώστης μας, πριν τις φετινές δημοτικές εκλογές η δημοτική αρχή προχώρησε σε αντικατάσταση των παλαιών σταθερών παιχνιδιών με νέα, «υποδεέστερα των παλαιών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τα οποία ωστόσο είναι κατάλληλα για παιδάκια άνω των τριών ετών, χωρίς να υπάρχει κάποια μέριμνα για τα μικρότερα. Επίσης, όπως τονίζει στην επιστολή που απέστειλε προς ενημέρωση και στον Δήμο Γλυφάδας στις 30 Μαΐου 2014, εξακολουθούν να υπάρχουν «πολλά επικίνδυνα εμπόδια που δεν καθιστούν ασφαλή την παιδική χαρά όπως φρεάτια και παλαιά τσιμέντα». 

 

 

«Επίσης κάνατε μια πολύ καλή δουλειά για τα νερά που μαζεύονται αλλά ξεχάσατε να βάλετε μια σχάρα προς αποφυγή των σκουπιδιών» σημειώνει ο αναγνώστης, απευθυνόμενος στη δημοτική Αρχή της Γλυφάδας.

 

«Τέλος ήθελα να σας παρακαλέσω για τα 4 παλαιά παγκάκια που υπάρχουν στο χώρο να τα επισκευάσετε γιατί δεν είναι χρηστικά  αλλά επικίνδυνα» τονίζει ο αναγνώστης από την Άνω Γλυφάδα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ