Καταγγελία αναγνώστη: Προπονητής ακαδημιών συνεχίζει τις προπονήσεις παρά τα περιοριστικά μέτρα

Τη στιγμή που το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού πλήττει τη χώρα μας με δραματικές συνέπειες, υπάρχουν κάποιοι που εξακολουθούν να δείχνουν εγκληματική αμέλεια. Όπως μας καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr, προπονητής ακαδημιών ποδοσφαιρικής ομάδας αγνοεί τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν και φτάνει μάλιστα στο σημείο να προβάλλει τα… κατορθώματά του στο διαδίκτυο.

Στη φωτό που μας έστειλε ο αναγνώστης βλέπετε τα παιδιά που προπονεί ο συγκεκριμένος κόουτς να ποζάρουν το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς να φορούν μάσκα σε εξωτερικό χώρο, εν μέσω πανδημίας. Ο ίδιος φαίνεται ότι νιώθει περήφανος που αγνοεί την υγειονομική ασφάλεια και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση έως και τρία άτομα μαζί και με ισχυρή σύσταση αυτή να πραγματοποιείται κατά προτίμηση κοντά στην οικία των πολιτών. Η λειτουργία των ακαδημιών έχει ανασταλεί.

Όπως υπογραμμίζει ο αναγνώστης είναι άξιο απορίας πώς οι γονείς αυτών των παιδιών συναινούν στην αμέλεια που επιδεικνύει ο προπονητής τους.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ