Καταγγελία αναγνώστη: “Έπεσε” η σελίδα του ΑΣΕΠ από αιτήσεις υποψηφίων

Υποψήφια σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις 1.666 θέσεις τακτικού προσωπικού του υπουργείου Υγείας (προκήρυξη 7Κ/2016), επικοινώνησε σήμερα με το enikos.gr καταγγέλλοντας ότι εδώ και μία εβδομάδα προσπαθεί να ολοκληρώσει, μέσω της ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, την αίτησή της σε διαγωνισμό που λήγει στις 31/1, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως μας ανέφερε η ίδια που είναι νοσηλεύτρια, επικοινώνησε με το ΑΣΕΠ, και της πρότειναν να «πειράξει» τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, κάτι που έπραξε αλλά και πάλι το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. 

Το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι γενικό, με αποτέλεσμα η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) να στείλει εξώδικο στο ΑΣΕΠ, διαμαρτυρόμενη έντονα για τα τεχνικά προβλήματα του συστήματος.

Σε ανακοίνωσή του, το ΑΣΕΠ ενημερώνει πως «οι προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών στις εν εξελίξει προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 5Κ/2016, 6Κ/2016 και 7Κ/2016 θα παραταθούν». Οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής θα ορισθούν, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με νεότερο δελτίο Τύπου.

Με το enikos.gr, επικοινώνησε ακόμη μία υποψήφια σε διαγωνισμό, η οποία εξέφρασε την ανησυχία της, ότι παρά την παράταση που έχει δοθεί, το πρόβλημα δεν θα έχει διορθωθεί μέχρι τότε, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να κάνουν πολλοί αίτηση, παρ’ όλο που έχουν πληρώσει το απαιτούμενο παράβολο.

 

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο με κατσαρίδες σε νοσοκομείο έδειξε η ΠΟΕΔΗΝ στον Βερναδάκη

Αναβάλλεται η σύγκληση Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ