Καταιγίδα αποκαλύψεων για την υπόθεση του Κωστή Πολύζου

Η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, σύμφωνα με το sierafm.gr, είχαν λάβει τέσσερα δάνεια στο όνομα του αδικοχαμένου νεαρού: δύο καταναλωτικά, ένα για το φορτηγό και ένα για το σπίτι.

Όπως αποκάλυψε μέσω facebook υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας τράπεζας που είχε αναλάβει την αποπληρωμή των δανείων της οικογένειας, στις συζητήσεις  που έκανε με τον πατριό εκείνος της έλεγε ότι περίμενε αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής του Κωστή, ενώ επέμενε ότι θα ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη. Για την υπόθεση αυτή το ζεύγος κατηγορείται με πλαστογραφία.

«Εγώ δουλεύω στην τράπεζα. Δεν είναι μόνο ένα το δάνειο, τέσσερα έχει και πλέον ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ λόγω των καθυστερήσεων. Αλλά η ασφαλιστική δεν τους πλήρωσε ποτέ, λόγω της ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Δύο δάνεια καταναλωτικά πήραν από 40.000 ευρώ, ένα για το αυτοκίνητο και το άλλο για το σπίτι 400.000 ευρώ» αναφέρει η υπάλληλος σε έναν από τους διαχειριστές σελίδας, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωστή.

«Και σκέψου ότι του μιλούσα –είμαι στη νομική υπηρεσία- και έλεγε ότι εμείς περιμένουμε από την ασφαλιστική να το πληρώσει και μετά έλεγε ότι θα υπαχθούν στον νόμο Κατσέλη για να τους σβηστούν τα δάνεια. Ο πατριός μέσα στα δάνεια ήταν ως εγγυητής»

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Με χειροπέδες η μεταγωγή της μητέρας και του πατριού του Πολύζου – ΒΙΝΤΕΟ

Υπόθεση Πολύζου – Ανοίγουν τον φάκελο του θανάτου του πατέρα του Κωστή

Υπόθεση Πολύζου- Τι «πρόδωσε» την μάνα και τον πατριό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ