Καταδίωξη στην εθνική

Καταδίωξη στην εθνική

Δύο φυγόδικοι σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ζακύνθου για σοβαρά αδικήματα, συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών.  

Πρόκειται για έναν Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για απόπειρες ανθρωποκτονιών, παράνομη οπλοχρησία και οπλοχρησία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, και έναν αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε κλοπές και ληστείες, και φέρεται να ήταν μέλος της σπείρας που εξαρθρώθηκε πρόσφατα και είχε στο ενεργητικό της ληστείες κοσμηματοπωλείων στη Ζάκυνθο και το Κατάκολο. 

Οι δύο φυγόδικοι εντοπίστηκαν στα διόδια Ζευγολατιού Κορινθίας και όταν επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο, ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικά της Άμεσης Δράσης στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τα δύο οχήματα στο 173 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών (Κόμβος Αιγίου) και συνέλαβαν τους επιβαίνοντες. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, οι επιβαίνοντες επέδειξαν στους αστυνομικούς Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας τα οποία ήταν εμφανώς πλαστά και κατασχέθηκαν. 

Επιπλέον, όπως προέκυψε, για το ένα από τα οχήματα, το οποίο οδηγούσε ο 39χρονος, είχε δηλωθεί η κλοπή του από τον ιδιοκτήτη του στις 31-8-2013 στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ