Καταδίωξη και συλλήψεις στο Κορδελιό

Καταδίωξη και συλλήψεις στο Κορδελιό

Συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο άτομα, τα οποία αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα ηλικιωμένης γυναίκας.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 29 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ληστείας, αντίσταση, κλοπή, απείθεια και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες την Τετάρτη το μεσημέρι κινούμενοι με μοτοσικλέτα στην περιοχή του Κορδελιού, προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την τσάντα της. Προτού όμως ολοκληρώσουν την πράξη τους, τράπηκαν σε φυγή, αιφνιδιαζόμενοι από περίοικο που έσπευσε να βοηθήσει την ηλικιωμένη.

Ακολούθησε ενημέρωση του κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και άμεση αστυνομική κινητοποίηση για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν αρχικά στην περιοχή της Μενεμένης. Παρά το αστυνομικό σήμα στάσης, τα ηχητικά και φωτεινά σήματα αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να αποφύγουν την σύλληψη.

Έπειτα από σύντομη καταδίωξη, η μοτοσικλέτα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Δενδροποτάμου και οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ αστυνομικός που συμμετείχε στη διαδικασία της σύλληψης τραυματίστηκε στο πόδι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η μοτοσικλέτα εκλάπη στις 21 Μαρτίου 2013 από την περιοχή του Κορδελιού και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.