Καταδικάστηκαν πατριός και παππούς που ασέλγουσαν σε ανήλικο κοριτσάκι

Προφυλακίστηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας 60χρονος, ενώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 85χρονο πατέρα του, καθώς και οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη της γυναίκας του πρώτου.

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες, διαδραματίσθηκε στη Μεσσηνία το 2010. Χρειάστηκαν, όμως, έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και οι κατηγορούμενοι, πατριός και παππούς, να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει και έχει επιβεβαιώσει το ανήλικο κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη, πατριός και παππούς ασελγούσαν σε βάρος του για περίπου ένα χρόνο .

Στο ίδιο σπίτι ζούσε και η μητέρα του, από την οποία το 2011 αφαιρέθηκε η επιμέλεια και πλέον κορίτσι μεγαλώνει με τη μεγαλύτερη αδελφή του, που είναι ενήλικη.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις πράξεις τους στον ανακριτή, ενώ τόσο ο 60χρονος πατριός όσο και ο 85χρονος πατέρας του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκιση του 60χρονου, ενώ ο 85χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

 

Πηγή: tharrosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στα Λεχαινά – Πέθανε τρίχρονο κορίτσι

Ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία γυναίκα στη Ραφήνα – ΤΩΡΑ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ