Καστοριά: Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μετά την επεισοδιακή έξωσή του λόγω πλειστηριασμού

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στην Καστοριά μετά την κατάσχεση ξενοδοχείου το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η διαδικασία ολοκληρώθηκε έπειτα από πολλές ώρες καθώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου AIOLIS αρνούνταν να βγει έξω.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο.  Ο ιδιοκτήτης βγήκε έξω με τη βία και αρνήθηκε να μπει στο περιπολικό με αποτέλεσμα να συλληφθεί στη συνέχεια από τους αστυνομικούς.

Παρόντες ήταν και οι γονείς του, με τον πατέρα του να φωνάζει διαρκώς να αφήσουν το παιδί του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε κατά την έξοδό του. Η ένταση που επικράτησε, ήταν μεγάλη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

ΣΥΡΙΖΑ: Σκηνές από το μέλλον τα όσα έγιναν στην Καστοριά

«Τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες στην Καστοριά, με την πρωτοφανή αστυνομική βία στην κατάσχεση επιχείρησης, είναι μόνο σκηνές από το μέλλον», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Χθες ήταν ένα ξενοδοχείο, αύριο θα είναι χιλιάδες πρώτες κατοικίες. Φρόντισε για αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει με τον πτωχευτικό της την προστασία της πρώτης κατοικίας και πριμοδοτεί την ασυδοσία τραπεζών και funds», σημειώνει, τονίζοντας πως «σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ, που είχαμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι, σύντομα θα γίνουν καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη».

«Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν: Θέλουν προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση χρεών ή τα σπίτια τους στους κάθε λογής Πάτσηδες;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ