Καρυδοχώρι Σερρών: Το χωριό των 36 κατοίκων «θάφτηκε» σχεδόν κάτω από το χιόνι

Κάτω από το χιόνι κόντεψε να «θαφτεί» μετά την επέλαση της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 24ωρα, το ορεινό Καρυδοχώρι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, το χωριό των μόλις 36 μόνιμων κατοίκων το οποίο συναντάμε σε υψόμετρο 622 μέτρων.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο GRTimes ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδοχωρίου, «το χιόνι έφτασε την Τρίτη μέχρι και τους 35 πόντους καθώς η χιονόπτωση σταμάτησε τις μεσημεριανές ώρες. Τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την παγωνιά και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες».

Σ’ ότι αφορά το οδικό δίκτυο της περιοχής, ο κ. Νικολαΐδης, σημειώνει ότι «ο κεντρικός δρόμος έχει ανοίξει διότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, αλλά και σήμερα τις πρωινές ώρες έχει πέσει αλάτι. Πρόβλημα έχουμε με τους δρόμους εντός του χωριού και πρέπει οι κάτοικοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ωστόσο αυτή τη φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε δεν είναι ανάλογα με αυτά της προηγούμενης κακοκαιρίας, όταν και κόπηκαν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ