Κάρφωσαν σύριγγες στον λαιμό φοιτητή: Ληστεία σοκ στη Θεσσαλονίκη

Σοκ προκαλεί η μέθοδος με την οποία λήστεψαν έναν 19χρονο στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες επιτέθηκαν στον φοιτητή, τον ακινητοποίησαν, του κάρφωσαν μία σύριγγα στον λαιμό και τον έσυραν με σκοπό να τον ληστέψουν. Το θύμα μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Mega για το περιστατικό και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με τις λεπτομέρειες να προκαλούν αποτροπιασμό.

«Σταμάτησαν μπροστά μου, με έπιασε ο ένας από τον λαιμό και κράταγαν δύο σύριγγες», δήλωσε ο 19χρονος και πρόσθεσε: «Μου κράταγε τον λαιμό ο ένας, ο άλλος μου κράταγε το χέρι το δεξί και μου έκανε ο ένας μια ένεση στον λαιμό. Στην αριστερή πλευρά. Εκείνη την ώρα μούδιασα λίγο Και μετά άρχισε να μου τραβάει ένα τσαντάκι μπανάνα που είχα περασμένο από τον ώμο».

«Μόλις μου τράβηξε το τσαντάκι ο μπροστά λοιπόν, με έπιασε από την μέση και με πέταξε κάτω, σύρθηκε λίγο ο αγκώνας μου στο πάτωμα και άρχισαν να μου ψιθυρίζουν μετά κάτι τύπου «έλα μαζί μας», δεν κατάλαβα ακριβώς, ήταν σαν να θέλουν να με πάρουν κιόλας», είπε ακόμη ο φοιτητής και πρόσθεσε: «Μετά ο άλλος μου έκανε την ένεση στον γλουτό πίσω δεξιά και τους πέταξα το τηλέφωνό μου. Εκείνη την ώρα που συνειδητοποίησα ότι μπορεί να με πάρουν ολόκληρο άρχισα να φωνάζω «βοήθεια» πάρα πάρα πολύ δυνατά και μετά με αφήσανε και φύγανε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ