Καρέ – καρέ η διάσωση τουρίστριας στην Κρήτη – ΦΩΤΟ

Στιγμές αγωνίας έζησαν λουόμενοι στην παραλία Κλωτζανή στα Μάλια την Παρασκευή, όταν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κινδύνευσε η ζωή μίας τουρίστριας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, παρόλο που οι άνεμοι ήταν ισχυροί, η 60χρονη τουρίστρια αψήφησε τον κίνδυνο και αποφάσισε να πάρει το στρώμα της και να πάει για κολύμπι.

Ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε καλή ιδέα καθώς η 60χρονη παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους και δεν μπορούσε να βγει στην ακτή. Απεγνωσμένη η τουρίστρια φώναζε για βοήθεια, ενώ ο σύζυγός της και οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία έκαναν ότι μπορούσαν, μιας και η γυναίκα είχε απομακρυνόταν όλο και περισσότερο από την ακτή.

Για καλή τους τύχη, βρέθηκε μια κοπέλα, η βοήθεια της οποίας αποδείχθηκε σωτήρια. Η νεαρή κινήθηκε άμεσα και με γρήγορες κινήσεις έριξε στη θάλασσα το τζετ σκι από την επιχείρηση του πατέρα της, η οποία ήταν κλειστή λόγω καιρικών συνθηκών. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να βγάλει σώα την τουρίστρια, η οποία είχε υποστεί ισχυρό σοκ.

Η τουρίστρια είναι καλά στην υγεία της και ευτυχώς η περιπέτεια της είχε αίσιο τέλος. Μετά το πέρας της διάσωσης στελέχη του λιμεναρχείου Χερσονήσου μετέβησαν στο σημείο και κατέγραψαν το περιστατικό.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.