Καρδίτσα: Συνελήφθη ο πατέρας που απήγαγε το παιδί του – Κατηγορείται για δολοφονία το 2023

Για τη φονική συμπλοκή στα Φάρσαλα τον Απρίλιο του 2023 κατηγορείται ο άνδρας που συνελήφθη χθες (08/01) στους Σοφάδες Καρδίτσας μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του για αρπαγή του παιδιού τους, υπό την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση της αστυνομίας, το βράδυ της 1ης Απριλίου του 2023 στα Φάρσαλα έλαβε χώρα συμπλοκή μεταξύ ατόμων και επενέβη άνδρας προκειμένου να τερματίσει το επεισόδιο. Πάνω στη συμπλοκή ο άνδρας φέρεται να να έχασε τη ζωή του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το επεισόδιο η αστυνομία συνέλαβε αρχικά δύο άτομα ενώ από την πορεία της ανάκρισης προέκυψε και η εμπλοκή του άνδρα που συνελήφθη χθες στους Σοφάδες.

Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, αρπαγή, σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης ενώ όπως αναφέραμε εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με το larissanet.gr.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ