Καρδίτσα: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ο 26χρονος αγνοούμενος – Η συγκλονιστική μαρτυρία της θείας του

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 26χρονο άνδρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Τρίτη στον Πρόδρομο Καρδίτσας και εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι σήμερα (Πέμπτη 14/12).

Η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα έπεσε με τον πλέον τραγικό τρόπο, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των δικών του ανθρώπων ότι κάτι κακό του είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Karditsalive.net, ο 26χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη του χωριού. Τον βρήκαν κάτοικοι, που είχαν συγκροτήσει ομάδες, προκειμένου να συνδράμουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας, που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Την είδηση ότι εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος αγνοούμενος είχε κάνει γνωστή νωρίτερα σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σορός του 26χρονου εντοπίστηκε σήμερα (14/12) στην περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας, ενώ η αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο Παναγιώτης Βλάσσης έμενε μόνιμα στην Αθήνα αλλά την τελευταία εβδομάδα είχε πάει στο χωριό του, στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με τους οικείους του στις 12/12/2023 σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Για την εξαφάνισή του ενεργοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το Missing Alert.

Η θεία του 26χρονου: Πήγε στην εκκλησία, άναψε κερί και δεν τον ξαναείδαν

Από το μεσημέρι της Τρίτης, οι δικοί του άνθρωποι τον έπαιρναν τηλέφωνο αλλά δεν τον έβρισκαν. Έτσι, ενημέρωσαν συγγενείς, οι οποίοι έσπευσαν στο σπίτι όπου έμενε ο 26χρονος και βρήκαν το κινητό του, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το ίδιο το αυτοκίνητο.

Η θεία του μίλησε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή Live News του Mega. «Έφυγε από την Αθήνα πριν από μία εβδομάδα, ήρθε εδώ. Ήταν εδώ, ήρθε λέει για να ξεκουραστεί και για να σκεφτεί. Μιλούσε με την μαμά του, παραπροχθές το βράδυ του λέει: “ακόμα Παναγιώτη; Θα γυρίσεις πίσω;“. Λέει “αύριο θα έρθω“. Προχθές το πρωί δεν ήρθε, δεν εμφανίστηκε και το μεσημέρι τον παίρνει τηλέφωνο, λέει θα ξεκινήσω αργότερα, το μεσημέρι τον παίρνει 2 – 3 η ώρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Παίρνει δίπλα σε εμάς, πάμε κοιτάμε, αφημένα τα πράγματα, το τηλέφωνο, τα πάντα αφημένα, όλα. Το αμάξι ξεκλείδωτο απ’ έξω. Αυτός δεν ήταν πουθενά», είπε η θεία του 26χρονου.

«Τώρα όπως είπαν εδώ οι γείτονες, τον είδανε 2 η ώρα πήγε προς την εκκλησία. Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί. Από εκεί ποιον δρόμο πήρε κανείς δεν ξέρει. Δεν τον ξαναείδαν», κατέληξε η θεία του αγνοούμενου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ