Καραμπόλα 50 οχημάτων στην Εγνατία Οδό: Επτά άτομα στο νοσοκομείο – Συγκλονιστικές εικόνες

Καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία, όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, όμως στη συνέχεια έπεσαν πάνω τους και άλλα. Συνολικά, στο τροχαίο έχουν εμπλακεί περισσότερα από 50 αυτοκίνητα.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ύψος των διοδίων Πολυμύλου στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας kozanimedia, συνολικά 15 είναι οι τραυματίες από τη σφοδρή καραμπόλα. Οι 12 εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, το οποίο τέθηκε αμέσως σε συναγερμό, με 7 εξ αυτών να παραμένουν για νοσηλεία, έχοντας ελαφρά τραύματα.

Η Τροχαία Βέροιας έχει απεγκλωβίσει και τους οδηγούς που δεν εμπλέκονται στην καραμπόλα. Στον χώρο έχουν φτάσει και οχήματα της οδικής βοήθειας προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί, για να δοθεί η δυνατότητα στη συνέχεια της κυκλοφορίας του τμήματος της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης. Παράλληλα εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στην καραμπόλα ήταν και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, ο οποίος βρίσκεται καθ’ οδόν για την Πρέσπα, για το θέμα με τον θάνατο εκατοντάδων πελεκάνων από τη γρίπη των πτηνών.

Πηγή φωτό-βίντεο: ΕΡΤ, kozan.gr, kozanimedia, laikoura

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ