Κάντζα – Συγκλονίζει κάτοικος: Ένοπλος ληστής επιχείρησε να μπει στο σπίτι – ΒΙΝΤΕΟ

Οι κάτοικοι στην περιοχή της Κάντζας έχουν χάσει τον ύπνο τους καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι κλοπές και οι ληστείες στην περιοχή. Λίγες μέρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αδίστακτοι ληστές επιχείρησαν να μπουν σε σπίτι στην Κάντζα.

Οι δράστες έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τρεις. Ο ένας εξ αυτών βγήκε από το όχημα και κατευθύνθηκε στο σπίτι που είχαν στοχοποιήσει.

“Ο γιος μου αντιλήφθηκε τον κλέφτη να κοιτάει τη μάντρα του σπιτιού. Ήταν ένοπλος και φορούσε κουκούλα… Όπως φαίνεται στο βίντεο ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε όπισθεν για να κρύψει την πινακίδα, την οποία την κατέγραφε η κάμερα. Κάνοντας όπισθεν κόλλησε το αυτοκίνητο σε αυτό που βρισκόταν από πίσω”, είπε μιλώντας στο ΟΡΕΝ κάτοικος της περιοχής.

“Τον αντιλαμβάνεται ο γιος μου και φώναξε προκειμένου να τον ακούσει. Κατέβηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο και παρέμεινε εκεί. Εκείνη την ώρα από τη γωνία μπαίνει μία κυρία με το παιδί της με ποδήλατα, της γυρνάει την πλάτη και κοιτάει το χωράφι. Για να κρύψει το πρόσωπό του, ίσως και το όπλο. Όλα αυτά συνέβησαν στις 9 το βράδυ…Όλο το υλικό από τις κάμερες το έχουμε δώσει στην Αστυνομία”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ