Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την τοποθέτηση βόμβας στην έδρα των ΜΑΤ

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι αυτή την ώρα την ευθύνη για την τοποθέτηση βόμβας έξω από την έδρα των ΜΑΤ στην περιοχή του Γουδή. Τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προσπαθούν μέσα από τα τηλέφωνα και τος κάμερες ασφαλείας να βρουν στοιχεία για τους δράστες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι ερευνητές της αντιτρομοκρατικής αναζητούν το λάθος που πιθανά έκαναν οι βομβιστές για να τους ταυτοποιήσουν. Ερευνούν την πληροφορία που τους έδωσε ο αξιωματικός υπηρεσίας των ΜΑΤ σύμφωνα με τον οποίο ένα λευκό βαν εθεάθη να κινείται ύποπτα στο δρόμο στην οδό Κοκκινοπούλου λίγο πριν τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα. Προσπαθούν να εντοπίσουν το βαν μέσα από κάμερες ασφαλείας και να δουν αν τελικά εμπλέκεται.

Επίσης θέλουν να αντλήσουν στοιχεία από εκείνο το τηλέφωνο που έπαιξε το ηχογραφημένο μήνυμα. Προσπαθούν μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των επικοινωνιών να βρουν το άτομο που έκανε την κλήση και προειδοποίησε για την τοποθέτηση της βόμβας.

Πολλοί είναι πάντως οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που θεωρούν δεδομένο ότι ο βομβιστής και οι οποίοι συνεργοί του χρησιμοποίησαν την φοιτητική εστία του Πολυτεχνείου ως ορμητήριο, ότι δηλαδή από εκεί μπήκαν και βγήκαν για να αποφύγουν τις κάμερες και έναν τυχαίο αστυνομικό έλεγχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ