Καλύβια: Επτά τραυματίες από την έκρηξη σε σπίτι – “Έσκασε” δεξαμενή υγραερίου

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε διπλοκατοικία, στα Καλύβια Αττικής και ακολούθησε φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επτά άτομα υπέστησαν εγκαύματα. Ανάμεσά τους τρία παιδιά που μεταφέρθηκαν στο Αγλαΐα Κυριακού.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Αμοργού, στα Καλύβια Θορικού Αττικής και είναι σε εξέλιξη προανάκριση από την Πυροσβεστική.

Όταν έφτασαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής γύρω μετά τις 9.20 το πρωί είδαν δύο άτομα που είχαν υποστεί εγκαύματα. Το ένα ήταν ο οδηγός του βυτιοφόρου και το δεύτερο ένας ένοικος του σπιτιού.

Μεταφέρθηκαν γρήγορα στο νοσοκομείο, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία και άλλα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, ηλικίας από 9 έως 13 ετών.

Πώς έγινε η έκρηξη στα Καλύβια

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η έκρηξη πιθανόν έγινε τη στιγμή που πραγματοποιείτο η μετάγγιση, η μεταφόρτωση. Αμέσως μετά ξέσπασε μεγάλη φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος αντιλήφθηκε από τη μυρωδιά ότι υπήρξε διαρροή και έκλεισε τη βάνα. Μια κίνηση που ήταν σημαντική καθώς έτσι δεν υπήρξαν μεγαλύτερες ζημιές και καταστροφές.

Αυτή τη στιγμή σφραγίζονται οι δεξαμενές και γίνεται ο καθαρισμός του χώρου.

Στα επείγοντα τα τρία παιδιά που τραυματίστηκαν από την έκρηξη στα Καλύβια

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” μεταφέρθηκαν τα τρία παιδιά που τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

Πρόκειται για τρία αδέλφια, δύο δίδυμα ηλικίας 13 ετών και ένα αγοράκι 9 ετών. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, όμως φέρουν κάποια τραύματα και γίνονται όλες οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί ακριβώς ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ